torsdag 27 juni 2013

Bra förslag?

Jag fick precis förslag från Spotify: You haven´t listened to "Do they know it´s Christmas?" by Band Aid for  a while. Play now? Tja varför inte? De som går förbi mitt öppna fönster ringer väl till psykakuten men det kan jag tåla.

Mamma backade ur Londonresan eftersom hon kommer vara borta väldigt mycket ändå i höst/vinter så jag beklagade mig lite för maken som då kom med förslaget att han åker dit med mig. Jag förklarade att det inte skulle bli någon resa i hans smak, mycket shopping och sådant som han inte gillar men han tyckte jag var värd den resan så jag kommer nog i väg ändå. Vi kommer såklart inte bara shoppa utan även turista som vanligt och titta på allt man måste se, det är i alla fall något som båda gillar. I april var vi i Rom och jag föll pladask för den staden och skulle gärna åka tillbaka i jultid.

Piazza Venetia i jultid, otroligt mäktig byggnad som jag faktiskt gillade mer än självaste colosseum.
Sankt Peterskyrkan. Den här julkrubban skulle jag gärna se i verkligheten.

söndag 9 juni 2013

London

Jag vill börja med att be om ursäkt för mitt dåliga bloggande förra året, jag lovar att bli bättre i år men jag väntar nog ett tag till med att dra igång ordentligt. Jag har sett att flera av er andra galningar redan har börjat längta och blogga lite smått om julen. Jag har också börjat längta men lyckats hålla mig härifrån hittills. Jag har heller inte bläddrat i mina tidningar med jultema eller tjuvätit något juligt. Men jag har börjat planera, dukning, mat, presenter, temat på presentinslagningen och sist men inte minst; shoppingresa till London med mamma. Oftast dröjer det till midsommar innan jag börjar med det här men jag längtar tidigare och tidigare för varje år och ju fler jular som jag har haft julbloggar att läsa desto mer förknippar jag dessa med julen, jag är Pavlovs mest lättlärda hund. 

London verkar vara awesome i jultid, jag har aldrig varit där mer en en snabb mellanlandning på Heathrow så det ska bli riktigt kul. Jag tar gärna emot tips på saker vi bör se och göra.