måndag 21 oktober 2013

Julstädtips

Jag har sett flera bloggare som tipsar om Maison Belle Cristmas Clean men jag är lite för snål för att köpa så dyrt rengöringsmedel. Istället köpte jag parfymfri miljövänlig köksrengöring som jag hällde upp i en burk tillsammans med ett satsumasskal och en krossad kanelstång. En vecka senare så har jag nu silat och hällt tillbaka medlet i sprayflaskan som det kom i och det luktar jättegott, hur enkelt som helst och billigt dessutom

9 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Smart! Vad är det för rengöringsmedel du utgick ifrån?

Amandas jul sa...

Smart tips!

Johanna sa...

Smart idé!

Jossan sa...

Tack för tipset, va smart :)

Victorias Jul sa...

Smart tips ska försöka komma ihåg det till nästa år för jag har redan köpt det där medlet!

Sanna Laake sa...

Kul att ni gillar det. Jag använde ett allrengöringsmedel från Garant av den enkla anledningen att det var det enda miljövänliga som fanns på affären jag handlade på men jag kan tänka mig att det funkar lika bra med vilket som helst.

Lina sa...

Vad glad jag blir att du tänkte på mig! Nu är jag tillbaka :)
Ha en fin dag, kram!

bina sa...

Jag var på affären idag så då köpte jag rengöringsmedel för att testa det där. Har precis blandat ihop det nu så det blir spännande! :) Hade du bara ett satsumasskal alltså?

Julpussar sa...

Jag läste precis om det här på Tomtens Dotters blogg, använder mitt Cristmas Clean väldigt sparsamt (och bara till "fint") just för att det är så dyrt, men det här är ett tips jag ska prova!!